Mjøndalen Mjøndalen
Levanger neste
Publisert 29.10.16 (Sist oppdatert 29.10.16)

Benjamin Stokke & co er motstander i årets siste seriekamp. Trønderne kom seg gjennom debutsesongen på nest øverste nivå i fjor etter en real sluttspurt. I år starta de godt og var på topp tre inntil en formsvikt ramma de tidlig i høst (6 strake tap).

- Ikke så lett å si helt hvorfor vi fikk den tapsrekka, sier vår tidligere spiss.
- Vi var ikke direkte dårlige i noen av de kampene, men hadde en del stang ut. På våren hadde vi jo en del stang inn, så slik sett jevna det seg jo ut... Uansett: sesongen har totalt sett vært god for oss som klubb.

- Og for deg sjøl?

- Synes jeg har hatt en bra utvikling videre fra i fjor. Står for morradagen med 14 mål og 10 assist og føler slik sett at jeg har bidratt og utviklinga meg i takt med klubben. Ellers så trives jeg godt her i Levanger og tar master i idrettsvitenskap på høyskolen her ved siden av fotballen.

- Hva trur du om kampen i morra? Dere har jo ikke noe å spille for?

- Trur det kan bli en artig kamp og jo litt spesielt for min del. Vi kan jo slappe av og senke skuldrene uten  ha noe å spille for enn en 7. eller 8. plass. Men vi spillerne ønsker jo å avslutte sesongen med stil og klubben har git besked om at vi spiller om plasseringspenger, så vi kommer til å kline til. På treninga i dag har vi kikka litt på video av dere og vi husker jo kampen på Isachsen så mener vi er godt forberedt på det som møter oss.

Siden det er kampstart allerede kl 1300 i morra drar de brune oppover allerede lørdag ettermiddag og skal rekke ei lita økt på Levangers bane for å være best mulig forberedt.

Vegard hadde detta å si før kampen:

Gå til gallerier
SISTE GALLERIER
Lars Jerv
Kvalikkampen mot Jerv fortsetter
U17
U17 tapte for Lillestrøm
MIF logo original
Sammendrag Levanger - MIF
Lillestrøm
U17 møter Lillestrøm
Gå til nyhetsoversikten