Mjøndalen Mjøndalen
Kvalitetsklubb
Godkjent som kvalitetsklubb!
Publisert 24.11.16 (Sist oppdatert 24.11.16)

Mjøndalen IF fotball ble i går av NFF godkjent som Kvalitetsklubb på nivå 1. Dette innebærer at vi oppfyller en rekke kriterier som annerkjenner god kvalitet i klubben. Norges Fotballforbund ønsker gjennom Kvalitetsklubb-prosjektet å stimulere til god klubbutvikling og påfyll av kompetanse i alle sentrale roller i en fotballklubb. Gode strukturerte klubber skaper sportslig utvikling, stimulerer til mer frivillighet og gir kompetanse og trygghet i den rollen hver enkelt skal utøve.

Totalt har Mjøndalen IF Fotball fått oppfylt 18 hovedkriterier innenfor områdene aktivitet, organisasjon, kompetanse samt samfunns- og verdiarbeid. Kriteriene bygger videre på bygger videre på "klubben som sjef"-filosofien, men representerer en enda større helhet og en klar struktur. NFF Kvalitetsklubb 1 er det første av tre nivåer i NFF Kvalitetsklubb. Alle kriteriene får et naturlig tillegg på neste nivå som klubbene må levere for å bli løftet videre i programmet. Ambisjonen er dermed at Kvalitetsklubb-prosjektet blir et system som vil være retningsgivende for det meste av utviklingsarbeidet som gjøres i klubbene i Norge. Tanken er at god aktivitet på feltet krever en strukturert administrasjon med klar retning på verdier og sport.

"Klubber som når nivå 1 er sterke klubber som setter premissene for det som skjer på treningsfeltet. Klubben er sjef!" - Norges Fotballforbund.

Mjøndalen IF fotball er av de første toppklubbene i Norge som har fått denne sertifiseringen. Arbeidet har pågått siden våren 2014.

Mjøndalen IF Fotball vil i denne sammenheng takke alle involverte som sørger for at klubben presterer både på og utenfor banen. En ekstra hyllest til administrasjonsutvalget i utviklingsavdelinegn som har ledet oss gjennom den prosessen for å bli tildelt status som NFF Kvalitetsklubb nivå 1.

Gå til nyhetsoversikten
SISTE NYHETER
bjarne
Vil du bli hovedtrener?
sell ffk
Intervju med Sell
Sandefjord Ulrik
Intervju: Ulrik Arneberg
Jerv Jokke
Høydepunkter MIF-Jerv
Gå til nyhetsoversikten