Mjøndalen Mjøndalen
rhett dio
Rhett og Dio forlenger
To viktige brikker i opprykket har forlenget med MIF.
Publisert 11.12.14 (Sist oppdatert 11.12.14)

Både Rhett Bernstein var svært viktig da Mjøndalen slo ut Brann og rykket opp til Tippeligaen. Amerikanerens kontrakt med Mjøndalen løper ut ved årsslutt, men nå er begge parter enige om å forlenge.

- Rhett Bernstein har i dag signert en ny 1-års avtale med klubben. Rhett har ønsket dette, og vi det samme. Det tok oss kort tid etter opprykket å bli enige med Rhett, og vi ser frem til å ha han med videre. Rhett har en fantastisk personlighet, og har et potensiale til å virkelig lykkes. Vi er opptatt av å gjøre alt vi kan for å holde han frisk og hel i sesongoppkjøringen samtidig som han trener godt. Hans utfordring frem til nå har vært skader. En skadefri Bernstein er en svært solid spiller, det så vi mot Brann, sier sportssjef Kenneth Karlsen.

Også Vamouti Diomande, som scoret både borte og hjemme mot Brann, forlenger med MIF.

- Den nye avtalen med Dio er forlenget med ett år - det vil si at han kontrakt med klubben ut 2017. Dio var opptatt av trygghet og han trives godt i klubben. For oss er det viktig å Dio med lenge hos oss. Han er en svært lovende spiller, og har blitt en publikumsfavoritt på Mjøndalen stadion. Vi bygger som alltid langsiktig, derfor denne avtalen. Det er et signal om hva klubben tenker om fremtiden. Vi tror Dio kan utvikle seg videre, og bli en svært god nasjonal spiller, sier Kenneth.
 

Gå til nyhetsoversikten
SISTE NYHETER
bjarne
Vil du bli hovedtrener?
sell ffk
Intervju med Sell
Sandefjord Ulrik
Intervju: Ulrik Arneberg
Jerv Jokke
Høydepunkter MIF-Jerv
Gå til nyhetsoversikten